22 Ekim 2016 Cumartesi

İstanbul, Altın Ve Mücevher Fırsat Günlerine Hazır

İstanbul, Altın Ve Mücevher Fırsat Günlerine Hazır
Sektörün önde gelen firmalarından Barok Diamond, 7 - 13 Kasım 2016 tarihleri arasında 7 gün boyunca “Barok Diamond Altın ve Mücevher Fırsat Günleri” kapsamında İstanbul Bakırköy Titanic Hotel’de çok özel bir kampanya sunuyor. Birlikteliklerine değer, yaşamlarına parıltılar katması için pırlanta yüzük en parlak, en gösterişli hallini kadınlar için tasarlayan Barok Diamond, fırsat günlerine özel kampanyasıyla pırlantayı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Kadınlar 7 gün boyunca sürecek bu fırsat günlerinde çeyrek altın fiyatına garanti sertifikalı tek taş pırlanta tektaş yüzük sahibi olma şansını yakalıyor. Eski kullanılmayan altın veya pırlanta ürünlerin yerine garanti sertifikalı, modaya uygun mücevherler ile değiştirme şansı. Ucuz tektaş fırsat günlerinde kadınları bekliyor. Firma, Güvenli alışveriş ortamı, tüm ürünlerde yüzde yüz Garanti sertifikası ve Gerçek fiyatlarla Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’ne hazır.

Dünyanın en büyük kuyumculuk ülkesi olmayı hedefleyen Türkiye için büyük önem taşıyan  "Barok Diamond Altın ve Mücevher Fırsat Günleri” renkli mücevherleri, pırlantaları, incileri, yakutları ve zümrütleri ile kadınların zarafetlerine şıklık katıyor. Barok Diamond, aşkınızı mutlu edeceğiniz bu fırsat günlerinde, tüm ürünlerde %70’ e yakın indirim uyguluyor. Barok Diamond Altın ve Mücevher Fırsat Günleri’nde AB ve TSE standartlarına uygun olarak kalite garantisi ile satılan her bütçeye uygun on binlerce ürün kolay ödeme koşulları ile dikkat çekiyor. 50 metrekarelik çok özel tasarımların ve yeni koleksiyonların sergilendiği VIP salonu ayrıca maksimum güvenlik anlayışının ön planda tutulduğu 400 metrekarelik organizasyon alanı ile altın ve mücevherat fırsat günlerini düzenleyen Barok Diamond, girişlerin ücretsiz olduğu organizasyona saat 9.30 – 21.00 arası tüm ziyaretçilerini bekliyor.

Barok Diamond Mardin Midyat’ın kültüründen yoğrularak günümüze kadar süregelen yarım asırlık tecrübesiyle ürünlerini bir sanat eserine dönüştürerek kadınların beğenisine sunuyor. Özel tasarımcılarının ellerinden çıkan modaya uygun, yenilikçi ve özel tasarımlarıyla takı modasına yön veren  Barok Diamond’ın Kapalı Çarşı’da, Nişantaşı’nda, Atatürk Hava Limanı’nda, Bakırköy’de ve İspanya Mollorca’da mağazaları bulunuyor. www.barokdiamond.com